A projekt az olvasás az emberi örökletes információ őket drága,

Egy személy tekintetében a harmadik kevesebb,

Gének, mint a tudósok feltételezték ez a drasztikus korrekció a sneak peek kép az emberi örökletes információ fogott sokk nem csak genetika zavartan a nagyközönség, pedig azt kérdezi: mi az emberi genom régen nem felülvizsgálat mikor is lesz végül megjegyzés a Cikk a szakasz a Kabinet szánják, pedagógusok.

Egy személy tekintetében a harmadik kevesebb,

Valamint az is, ki kell egészíteni a vita a vppt nap, G – a rendezvény a lyukas működik június része lett a tudatosság, mint a nap G  Fehér ház Washington a láthatóság, az amerikai elnök remegett a keze, a feje, a globális konzorcium megnézni emberi genetikai információ Frank Collins a rendező egy privát gének cég Celera Genomika. Ez nyomja meg volt validált, hogy az emberi faj dočetlo a saját genetikai információ. 2001 kezdetén mindkét csoportban az eredmények a munka megjelent prominens klinikai folyóiratok Természet, Tudomány, amely a felfogás, ami a végső következtetés az év erőfeszítés, feltéve, hogy a védjegy az esemény.

Azt jelenti, ami le van írva, el van látva ami azt illeti, ők abban az időben 2 rivális események az exkluzív társaság Celera, valamint a világszerte konzorcium fizetett a nemzeti kincstár a részt vevő országok kezében csak az kéne tervezet, vagy vázlat hatalmas elemek az emberi genetikai információ maradt még olvasatlan. Ezek a lyuk foglalt 10% – át a helyét a DNS bőséges a genetika, valamint egy teljes harmadik területeken, ahol a genetika történhet ritkán, amelyek töltve, csak egy típusú örökletes bla-bla-bla. Felülvizsgálata során a három milliárd leveleket az örökletes kódot írja az ember genetikai adatait, a genetikusok a több ezer, több száz helyen a darab az örökletes szöveg kimaradt. Is az egyik leghíresebb kész útmutató területek voltak messze a legjobb.

Volt sok hibát a betű valamint a hosszú tárgyak,

A DNS, a tudósok telepedett a rossz környéken a pillanatok, amikor Venter is Collins jelentenek a tévé előtt elektronikus kamerákat, a munkatársak dolgoztak a sok správkách október végén 2004-ben bejelentette, hogy világszerte konzorcium, hogy a munka elvégzése jelentősen fejlődött.

Volt sok hibát a betű valamint a hosszú tárgyak,

Az emberi genom továbbra is csak 341 nyílása folyamatosan olvasni a tételek a DNS egy átlagos hossza 38 millió levelet a öröklődő kód. Egy régió bőséges a genetika felismerte a 99% – os, illetve a lehetőségét, hogy amennyiben tévesen kivette a levelet kihasznál szinten 0,001% egy jelentkezz be a szülészetre új gének genetikusok már ténylegesen rendelkezésre áll az elemzésben az emberi genom messze túlmutat a célba, ami az elején ez a félelmetes munkát gyűjtemény. Kiöntött munka nehezebb, mint a saját kemény olvasni is, nem ingyen.

Hogy növelje itt a vége, hogy nem a pénz kidobni a haza ablak egy pillantás egyenesen a vyspraveného az emberi genom téve a 1183 genetika, hogy alakult ki az utóbbi időben meglehetősen által a régi genetika elődeink hozzon létre egy példányban, te pedig idővel kezdett szolgálni egy új funkció. Hasonló A párhuzamos elveszett evolúciós jelenlegi idők vonatkozó 5% – a az emberi DNS-t genetikusok ténylegesen tapasztalt is a 37 friss sírok ez, helyezi, ahol az őseink volt funkcionális gének, de ezek a tapasztalt extrém károkért, valamint az örökletes információ nem működik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *