Mi a legjobb étrend, amelyet szem előtt kell tartani a fogyás tervezésekor

Mi a legjobb étrend, amelyet szem előtt kell tartani a fogyás tervezésekor

A skandináv étrend első alkalommal szerepel a világ legjobb étrendjeinek és étrendi trendjeinek listáján. Itt láthatja, hogyan pozicionálja magát, és választ kap arra,hogy mi a lista tetején.

Rendkívül nehéz lehet navigálni a kiszámíthatatlan dzsungelben a jó szándékú étrend tanácsadás, divatos étrend, ha azt szeretné, hogy egészséges maradjon, karcsú. DASH, Atkins diéta, mediterrán étrend, Keto diéta, vegetáriánus étrend, nyers étel, LCHF, MIND diet-a diéták listája végtelenül hosszú. Az amerikai News & World Report médiavállalat azonban minden évben beszámol arról, hogy mit kell fogadni, hogy a szervezet optimális táplálkozást biztosítson.

Ez úgy történik, összegyűjtése egy panel táplálkozási szakértők, étrend tanácsadók és az orvosok, akik a szakemberek a cukorbetegség, a szív egészség és a fogyás, és kritikusan felülvizsgálja a széles körű étrend és a táplálkozási trendek, és kijelöli a legjobbak. Az északi étrend első alkalommal lépett be a listába, pontosabban a kilencedik helyen, összesen 41 különböző étrend között.

Mi az északi étrend?

Mi az északi étrendA Nordic diet-vagy az új Nordic diet, ahogyan azt más néven is nevezik-a skandináv országok hagyományain és nyersanyagain alapul. Elsősorban a helyben és fenntarthatóan történő étkezésről van szó, míg az egészség is fontos-derül ki a kutatásból.

Az északi étrend számos alapelven alapul:

 • Naponta több gyümölcs és zöldség, főleg bogyók, káposzta, gyökérzöldségek, hüvelyesek, burgonya és növényi fűszerek.
 • Több teljes kiőrlésű gabona, különösen zab, rozs és árpa.
 • Több étel a tengerből és a tóból.
 • Egyél jobb minőségű húst,de kevesebbet.
 • Több étel a vad természetből.
 • Válasszon organikus, amilyen gyakran csak lehet.
 • Kerülje az élelmiszer-adalékanyagokat.
 • Egyél több ételt a szezonban.
 • Több házi készítésű étel.
 • Dobj kevesebb ételt.

Elég vicces, hogy az északi étrend sok szempontból emlékeztet az étrendre, amely a legtöbb pontot kapja a “legjobb étrend 2019″listáján. Itt találjuk a mediterrán étrendet, amely a regionálisan történő étkezésre, valamint több gyümölcs, zöld és kevesebb hús fogyasztására is összpontosít. Különösen a zöldségekre, gyümölcsökre, olívaolajra, babra, teljes kiőrlésű gabonafélékre, diófélékre, tenger gyümölcseire kell összpontosítania, ha maximalizálni szeretné az egészséges táplálkozás egészségügyi előnyeit.

És tényleg sok előnye van. A vizsgálatok szerint a mediterrán étrend nemcsak meghosszabbíthatja az életét, hanem mindent meg is akadályoz a szív-és érrendszeri betegségektől, a ráktól a demenciáig és a cukorbetegségig.

Akkor is választhat egy másik útvonalat, ha azt szeretné, hogy karcsú maradjon a derék, egészség, a tetején. Mivel közvetlenül a mediterrán étrend után jön a DASH diéta, amely korábban vezette a listát. Eredetileg súlycsökkentő módszerként fejlesztették ki, de elsősorban a magas vérnyomásban szenvedők számára. Azonban bebizonyosodott, hogy az étrend nemcsak a szív egészségére jó, hanem akkor is hatékony, ha fogyni szeretne.

Ismét arról van szó, hogy sok gyümölcsöt és zöldséget, teljes kiőrlésű gabonát, diót, baromfit és halat, valamint alacsony zsírtartalmú tejtermékeket fogyasztanak. A mediterrán étrendhez és az Északi étrendhez hasonlóan a DASH-diéta sem tartalmaz nagy korlátozásokat-ellentétben sok más, szigorúbb diétával. A lista mögött álló szakértői testület szerint a DASH nagyon jó módja annak, hogy menjen, ha mindketten egészséges testet akarnak, és fogyni akarnak.

Keresse meg a tökéletes étrendet minden célra

Keresse meg a tökéletes étrendet minden célraA 2019-es legjobb étrend listája azonban nem az egyetlen, amelyet a szakértők kitaláltak. Nevezetesen, a panel tagjai adtak mind a 41 diéta pontot skálán 1-5 különböző területeken, beleértve, hogy milyen egyszerű követni, milyen jól véd a betegség ellen, és mennyire valószínű, hogy valóban lefogy, és tartsa a súlyt hosszabb távon.

Ezen pontok alapján a diétákat számos különböző listán rangsorolták. Amellett, hogy a listát a http://www.humangenetika.hu/reduslim-egy-eszkoz-amely-garantalja-a-nem-kivant-kilogrammok-csokkenteset/ legjobb étrend összességében, akkor is hagyja magát ihlette konkrétabb listákat, hogy megtalálja a diéta, amely tökéletesen illik hozzád.

A legjobb étrend a fogyásért:

1. Súlyfigyelők

2. A Volumetrics Diéta

3. Flexitarian diéta

4. A Jenny Craig diéta

5. Vegán étrend

6. A motor 2 diéta

7. Ornish diéta

8. Nyers élelmiszer

9. HMR program

10. A Mayo Clinic Diéta

Itt vannak a legjobb étrend a súly és az egészség 2020-ban-a szakértők szerint

Itt vannak a legjobb étrend a súly és az egészség 2020-ban-a szakértők szerintEgészségesebben szeretne enni, jobb egészséggel rendelkezik, miközben figyelembe veszi a környezetet? Itt van a diéta kell fogadni, azt jelenti, vezető szakértők, akik kiválasztották a legjobb (és legrosszabb) étrend az év!

Keto, paleo vagy talán 5: 2? Melyik diéta a legjobb, ha egészségesen akarsz enni, véded a szívet és az ereket, esetleg elveszítesz valamit kilo, miközben figyelembe veszed a környezetet? A válasz: egyik sem az említett. Ehelyett a mediterrán étrendet, a DASH diétát vagy a flexiterianust kell választania. A három csúcs, nevezetesen az abszolút legjobb teljes körű étrend listája, az amerikai táplálkozási, túlsúlyos és szív-egészségügyi szakemberekből álló panel szerint.

Annak érdekében, hogy jogosultak legyenek a listán, a diéta legyen biztonságos, könnyen követhető, meg kell tápláló, szívbetegségek megelőzésére, valamint a cukorbetegség 2-es típusú, valamint biztosítja a fogyás. A lista mögött az U. S News & World Report található. Itt megtalálja a teljes összeállítást.

A 3 legegészségesebb étrend 2020-ban:

 • Mediterrán étrend
  Győztes a harmadik egymást követő évben! A mediterrán étrend sok gyümölcsöt és zöldséget, halat, babot, diófélékből és olajbogyóból származó jó zsírokat tartalmaz, de vörös hússal, cukorral, tejtermékekkel és telített zsírokkal korlátozott. Egy hosszú tanulmánysorozat azt mutatja, hogy az étrend megelőzheti az olyan betegségeket, mint a szívbetegség, a rák és az életkorral összefüggő agyi betegségek. Ezenkívül megakadályozza a túlsúlyt. További előnye, hogy könnyen követhető, és hogy az étrend éghajlat-intelligens.
 • DASH diéta
  A név a magas vérnyomás megállítására szolgáló étrendi megközelítéseket jelenti, amely a magas vérnyomás csökkentésére szolgál. Az emberek elsősorban enni élelmiszerek, mint a gyümölcsök, zöldségek, teljes kiőrlésű gabonák, sovány fehérje, alacsony zsírtartalmú tejtermékek. Közös, hogy az élelmiszerek, hogy gazdag kalcium, kálium, rost, fehérje, hogy minden segít megőrizni a vérnyomást le. A sónak és a cukornak azonban óvatosnak kell lennie. A vizsgálatokban azt tapasztalták, hogy az étrend néhány hét alatt csökkentheti a vérnyomást.
 • Flexiterian
  A flexitarizmus röviden azt jelenti, hogy rugalmas vegetáriánus, aki lényegében vegetáriánus, sok zöldséggel, babgal és teljes kiőrlésű gabonával. De a hús és a hal mérsékelten megengedett. Nem kell, hogy tartózkodjanak semmitől, azonban az ötlet az, hogy adjunk több vegetáriánus fehérje összességében, hogy eszel pokoli legalább néhány nap egy héten. A kutatások szerint ez egy nagyszerű módja annak, hogy nyomon kövessük a súlyt. A tanulmányok azt mutatják, hogy a vegetáriánusok általában 15 százalékkal kisebbek, mint a nem vegetarianusok. Bár a flexitáriusok kisebbek, mint a húsevők, a tanulmányok azt mutatják.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *