Stratégiák, hogy lefogy anélkül, hogy éhes

Stratégiák, hogy lefogy anélkül, hogy éhes

Ha le akarsz fogyni, különbséget kell tenned az éhség és a szomjúság között. Úgy érzi, meg kell enni valamit, inni egy pohár vizet először érezni, miután nagyon éhes. Sokan úgy gondolják, hogy ha le akarsz fogyni, azt jelenti, hogy éhesen kell járkálnod. De lehetséges, hogy lefogy anélkül, hogy éhes.

Sőt, az éhség folyamatosan lassítja az anyagcserét, ami valójában megkönnyíti a súlygyarapodást. Fogunk beszélni 6 tipp, amely segíthet élni egy jobb életmód, és látni fogja, hogy lehetséges, hogy lefogy anélkül, hogy éhes.

Stratégiák, hogy lefogy anélkül, hogy éhes

Stratégiák, hogy lefogy anélkül, hogy éhesHa kihagyjuk az étkezéseket, mozgásba hozza a test energiatakarékos mechanizmusait. Más szóval, a test egyre kevesebb energiát fogyaszt, ráadásul a következő étel, amit megeszel, sokkal nehezebb lesz az éhező fájdalmak miatt.

A test azt is szeretné, hogy megpróbálja menteni az energiát, hogy jön be, majd különösen a zsír, hogy tárolja a has. A zsírlerakódások növelik a zsírmáj és a kardiovaszkuláris betegségek kockázatát.

A fogyás stratégiája, amelyben nem kell éhezni, magában foglalja a napi 3 főétkezést (reggeli, ebéd és vacsora), valamint a két étkezés közötti snack-et.
Ha így eszel, megkapsz minden tápanyagot, ami kell, ellensúlyozod az anyagcserét, és megtartod az ideális testsúlyod.

Egyél elég rostot

A zöldségek és gyümölcsök olyan rostot adnak, amitől alaposabban rágod az ételt, és segít az agynak, hogy jobban telítődjön kevesebb étellel. A gyomor szempontjából az oldható rost segít kiüríteni a gyomrot, megduzzad, terjed, meghosszabbítja az elégedettség érzését.

Hosszabb ideig tart, míg az étel áthalad a vékonybélen, így a rost megfelelő mennyiségű fogyasztása vékony réteget hoz létre, ami egyensúlyba hozza a glükóz, a lipidek és az aminosavak felszívódását.

Végül a rost jó, mert serkenti a gyomorsav termelést, és csökkenti a koleszterint. Rendszeresen fogyasztunk rostot, és minden nap fontos, ha éhség nélkül akarunk fogyni. A rost teljes gabonákban, zöldségekben és gyümölcsökben található.

Enni élelmiszerek jó minőségű

Enni élelmiszerek jó minőségűAz extra fontok gyakran egészségtelen ételek és snackek elfogyasztásának eredményeként jönnek.

Ha gyakran eszik édességet finomított cukor, növeli a zsír lerakódások a szervezetben. Közvetlen hatással van a testsúlyára és az egészségére. Így tanulás választani egészségesebb élelmiszerek, különösen a snack, nagyon hasznos, ha azt szeretnénk, hogy lefogy anélkül, hogy éhes.

Az élelmiszer tartalmaz egy csomó tápanyagot, amelyek magas tartalma a jó szénhidrátok, rostok, mint például:

  • Gyümölcs
  • Teljes szemű Biscuit (cukor hozzáadása nélkül ))
  • Zöldségfélék
  • Sovány fehérje, mint néhány sajt, tonhal és joghurt
  • Forró infúziók, mint a zöld tea és kamilla tea
  • Legalább 70% kakaótartalmú csokoládé
  • Diófélék és magvak

Ha van egy gyenge pontja az édes, sós ételek, gyakran kap sóvárgás az ilyen ételek helyett választhat házi készítésű lehetőségeket:

  • Használd a mézet édesítőnek.
  • Készítsétek elő a finom falatokat otthon. Még ízesíthet egy kicsit más fűszerek, hogy több íz.
  • Enni élelmiszerek édesített gyümölcs helyett kereskedelmi cukor.

Tervezze meg az étkezést

Tervezze meg az étkezéstAnnak érdekében, hogy lefogy anélkül, hogy éhes, meg kell tervezni az étkezést, mielőtt a boltba. Próbálja meg megtervezni a heti menüt, mielőtt vásárolni élelmiszer. A tervezés, tudod, hogy milyen termékek, és mennyi kell vásárolni.

Ha már terveztél, kevesebb időt töltesz azzal, hogy állsz, választasz és elmélkedsz a különböző dolgok között a boltban. Ezután előre elkészítheti az ételeit, és elkészítheti őket arra az esetre, ha később megenné vagy megfagyasztaná őket.

A tervezés előre lehetővé teszi, hogy fontolja meg, és döntse el, hogy milyen ételeket szeretne enni, valamint hogyan készítse el őket, hogy ne unatkozzon az étel, amit eszik. Ezek az egyszerű stratégiák, akkor semmi perc alatt lefogy anélkül, hogy éhes.

Készen állsz, hogy kipróbáld ma?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *