A jövőben csatlakozom hozzájuk részletesebb családi tagjai az emberek

Végül ténylegesen lehetővé tette a fokozott változata

Végül ténylegesen lehetővé tette a fokozott változata

A readback az emberi genom raktáron a tudás távolítottam el az ezredforduló a bruttó design ez bizonyos mértékig igazolja a régi mondást, hogy a munka egy kiütés a kis használja a hosszú molekulák, a DNS-t nem lehet olvasni egy menetben amellett, hogy senki sem tud olvasni egy magányos ül egy egész regényt illetően a jó katona, jó katona, švejk.

Genetikusok olvassa el a DNS-darabokat, majd a ragasztott együtt. Az exkluzív üzleti Celera használta ki, hogy a gyors olvasás az emberi genom egy nagyon elviselni akció, amely a teljes emberi DNS feldarabolták igaz apró darabokra, valamint keresel felülvizsgálata egy igazán hatékony számítógép egyedi programok épített egy folyamatos sorozat a betűk, a genetikai kód.

Egy globális konzorcium megjelent egy lassabb, de extra széles megközelítések az olvasás, amely továbbra is az emberi DNS első számok a rögzített tereptárgyak is, a szerint, azok után, hogy a konkrét olvassa el a szakaszok hoztak létre. A sebesség, amellyel Celera lehet emberi örökletes információ olvasni, nem csak a genetika egy nagy benyomást, valamint a szeletelés módszer felülvizsgálata váratlanul kiderült, hogy hit.

A legfrissebb elemzés de a töltés szentelek nagyobb hibákat,

A legfrissebb elemzés de a töltés szentelek nagyobb hibákat,Különösen azokon a helyeken, ahol az ismétlődő területek több, mint 20 ezer betű az öröklődő kód közel gondoskodik meglepően nag a legnagyobb sokk hozta a felismerés, hogy az emberek még kevésbé, a genetika, mint a kutatók 3 évvel ezelőtt található a durva elrendezés.

Itt meg kell jegyezni, hogy az első számok jönnek, hogy a jól ismert nap G volt, váratlanul csökkent. Amikor kijelentkezik, az emberi örökletes információ a bal oldalon, úgy vélték a tudósok, hogy léteznek 100 ezer emberi gének. Fogadás a teljes szám az emberi genetika, amely genetikusok következtetés, hogy a web az egész olvasás az emberi genom, azonban egyértelműen azt javasolta, hogy az eredeti elképzelés feláldozása. Sok a várható 50 ezer genetika.

Francis Collins, hogy a bank a 48 000 gének a bruttó design de ajánlom, hogy az egyén képes legyen valami, mintegy 35 ezer genetika. Az utolsó értékelése a tégla változata az emberi genom megerősíti, a még alacsonyabb számokat, pedig a becslések szerint valóban kiment, hogy csak 20-25 ezer genetika. A férfi ezért a parancs, hogy a mértéke a különböző genetika, amely flaunts egyszerűbb férgek Caenorhabditis elegans. Elég hasonlóképpen 20 ezer gének. Növények minket száma gének is messze felülmúlja, mert, például, kukorica, talán mintegy 50 ezer genetika egy férfi is lehet egy meglepően maroknyi genetika meglepően sok.

A rejtély ember egyediségét természetesen attól függ,

A rejtély ember egyediségét természetesen attól függ,Hogy a szervezet, illetve az összjáték, a gének. Olvad, ez örökletes, vonal azonban eddig ők továbbra is a túlnyomó többsége nepoznány. Ma, bár tudjuk, néhány a gének, hogy őseink minden bizonnyal segített, hogy jelentős evolúciós siker, de akár teljesen egyértelműen nem volt elég, hogy át egy majom igaz emberré mit olvas nagyjából 20% a különbség a végső becsült száma emberi genetika is arra utal, hogy ezek a számok nem végleges.

Kezét a tűz minden bizonnyal a genetikusok ténylegesen adott csak egy alacsonyabb korlátozás miatt az a tény, hogy eddig megbízhatóan igazolni létezését, 19 599 emberi genetika. Követően további vizsgálatot nyilvánvalóan nem fogjuk egyszerűen bepillantást az emberi DNS-t. Az emberi genetika bizonyára segíteni fog, hogy felfedje, valamint a kutatás a DNS-t a közelebb valamint a távolabbi rokonok a pet királyság. Jelenleg, ezek az emlősök “olvasni”, vagy legalább “tisztességesen rozečteni” számítógépes egér, patkány, prímás, rhesus majom, tehén, háziállat, kutya, erszényes, valamint kacsacsőrű emlős.

Az orángután, a gibbon, egy dél-amerikai majom, egy selyemmajom, majd egy kis madagascan maki maki törpe. A távoli rokonok érdemes vpomyslné sort, hogy olvasd el a DNS-hárpia, sündisznó, kisállat macska, elefánt, tatu, madagascan insectivore bodlín vagy tengerimalac, ami megváltoztathatja bármelyik számtalan denevérek a tanfolyam egy teljes olvasni az emberi DNS-még mindig hosszú.

Még mindig kijelentkezett 20% – át a helyszínen, hogy nem megfelelőek a gének a gránát teszi fel a nehéz feladat, mert sok a fogalmak a DNS sokszor sokszorosítani, valamint a meglévő stratégiák az olvasás DNS vannak ilyen munka nem kínos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *